مجله گردشگری بوکینگ

اخبار روز دنیای گردشگری در مجله بوکینگ

بهترین اوت لت های استانبول برای خرید ارزان؛ ساعت کاری+ آدرس

اگر عاشق خرید با تخفیف‌های وسوسه‌انگیز هستید، اوت لت‌ های استانبول بهشتی برای شما خواهند بود! برندهای مطرح با قیمت‌های باورنکردنی، تجربه‌ای خاص از خرید در اوت‌لت‌های استانبول برایتان رقم خواهند زد.

25 مهر 1404

معرفی بهترین اتاق فرارهای تبریز؛ جاییکه معما و هیجان به هم می‌رسند

اگر در تبریز به‌دنبال تجربه‌ای پرهیجان، چالش‌برانگیز و متفاوت هستید، اتاق‌های فرار انتخابی عالی محسوب می‌شوند که برای گذراندن اوقات‌فراغت بسیار عالی هستند. این بازی‌ها با ترکیبی از معما، داستان، هیجان و گاه ترس، ذهن و کار گروهی شما را به چالش می‌کشند.

24 مهر 1404

۲۴ مهر؛ روز ملی پاراالمپیک و روز جهانی غذا

پنجشنبه ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴، برابر با ۱۶ اکتبر ۲۰۲۵، با ۲ رویداد روز ملی پاراالمپیک و روز جهانی غذا مصادف شده است. در ادامه، با این مناسبت‌ها بیشتر آشنا می‌شویم.

24 مهر 1404

بهترین اوت لت های دبی برای خرید ارزان؛ ساعت کاری+ آدرس

بهترین اوت لت ‌های دبی مکانی عالی برای خرید مقرون‌به‌صرفه از برندهای معتبر جهانی هستند. این اوت‌لت‌ها با ارائه تخفیف‌های باورنکردنی، به یکی از مقاصد پرطرفدار در برنامه خرید بسیاری از گردشگران دبی تبدیل شده‌اند.

23 مهر 1404