اخبار خارجی

دبی میزبان بلندترین هتل جهان؛ آسمان‌ خراش ۳۷۷ متری افتتاح شد

  • 12 آذر 1404

بلندترین هتل دنیا با ارتفاع ۳۷۷ متر و ۸۲ طبقه در دبی افتتاح شد و نگاه رسانه‌ها و گردشگران را به خود جلب کرده است.

هتل سیل دبی مارینا (Ciel Dubai Marina) که به‌عنوان جدیدترین عضو مجموعه Vignette از گروه IHG معرفی شده، با ۱٬۰۰۴ اتاق و سوئیت به جمع برج‌های عظیم و سر به فلک کشیده پایتخت امارات متحده عربی پیوسته است. تمامی اتاق‌ها مجهز به پنجره‌های سرتاسری از کف تا سقف هستند تا میهمانان بتوانند از چشم‌اندازهای وسیع و مناظر پانورامای اطراف بهره‌مند شوند.

دبی در سال‌های اخیر با رونق گردشگری مواجه بوده است و تنها در سال گذشته پذیرای ۱۸٫۷ میلیون گردشگر بین‌المللی شد؛ آماری که نسبت به سال ۲۰۲۳ رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد. این شهر با افتتاح هتل‌های لوکس و مرتفع، بیش از پیش در تلاش است تا گردشگران ثروتمند و علاقه‌مند به تجربه‌های خاص را جذب کند.

مطالب پر بازدید

زیباترین ایستگاه های قطار اروپا

برخی از ایستگاه‌های قطار اروپا علاوه بر مراکز حمل‌ونقل، به عنوان جاذبه‌های گردشگری و مراکز فرهنگی هم شناخته می‌شوند. در این مطلب با تعدادی از زیباترین ایستگاه‌های قطار اروپا آشنا خواهید شد.

9 اردیبهشت 1404

بهترین جنگل های شمالی ایران

جنگل‌های شمال ایران با پوشش گیاهی متراکم، درختان سرسبز و منظره‌های چشم‌نواز، زیباترین جلوه‌های طبیعی کشور به شمار می‌آیند. این جنگل‌ها با آ‌ب‌و‌هوای معتدل و طبیعت بکر، هرساله گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کنند.

18 اردیبهشت 1404

در آنکارا کجا غذای خیابانی بخوریم؟

آنکارا، پایتخت زیبا و پرجنب‌وجوش ترکیه، با غذاهای خیابانی متنوع و لذیذی که دارد، بهترین مکان برای چشیدن طعم غذاهای اصیل ترکی محسوب می‌شود. در این مطلب با بهترین رستوران‌ها و غذاهای خیابانی آنکارا آشنا خواهید شد.

31 خرداد 1404

گران ترین مقاصد سفر جهان

سفر به گران ترین مقاصد جهان، تجربه‌ای لوکس و فراموش‌نشدنی را برای اغلب مسافران رقم می‌زند. در چنین سفری گردشگران می‌توانند بدون دغدغه در تفریحاتی لاکچری شرکت و در بهترین هتل های دنیا اقامت کنند.

14 اردیبهشت 1404

دیدگاه شما چیست؟