اخبار داخلی

رشد ۱۱ درصدی بازدید گردشگران نوروزی از قزوین

  • 17 فروردین 1404

در نوروز ۱۴۰۴ بیش از ۲۵۰٬۰۰۰ بازدید از جاذبه‌های گردشگری قزوین ثبت شد. این آمار نشان دهنده رشد ۱۱ درصدی بازدید گردشگران نسبت به مدت مشابه سال قبل است.

نادر محمدی معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان قزوین با بیان اینکه بیش از ۲۵۰٬۰۰۰ بازدید از جاذبه‌های گردشگری قزوین صورت گرفت، اظهار کرد:

میزان بازدید گردشگران از جاذبه های گردشگری قزوین ۱۱ درصد رشد داشته است.

محمدی افزود:

کاروانسرای سعدالسلطنه، مجموعه دولتخانه صفوی و موزه‌های مستقر در این مجموعه، آستان مقدس امامزاده‌ حسین (ع)، منطقه الموت و پل معلق آوج در صدر بازدیدها قرار داشته‌ است.

معاون گردشگری و سرمایه‌گذاری میراث‌فرهنگی استان قزوین با اشاره به آمار اقامت مسافران اظهار کرد:

طی مدت تعطیلات نوروزی، همچنین ۲۴٬۱۳۶ مسافر در مراکز اقامتی رسمی و غیررسمی استان اقامت داشته‌اند.

نادر محمدی خاطرنشان کرد:

در راستای خدمات‌رسانی شایسته به میهمانان ورودی به استان نیز طی این مدت ۷۲۹ بازدید مشترک از تاسیسات گردشگری سطح استان صورت گرفته و ۳۸۳ مورد تذکر شفاهی، ۱۰ مورد اخطار کتبی به‌منظور بهبود نحوه ارائه خدمات و رفع نواقص و ۱۷ مورد تشویق نیز به‌دلیل ارائه خدمات مطلوب به مدیران واحدها ابلاغ شده‌است.

دیدگاه شما چیست؟