اخبار خارجی

کشف بقایای معبد ۴۵۰۰ ساله «رع» خدای خورشید در مصر

  • 27 آذر 1404

یک هیأت باستان‌شناسی ایتالیایی در منطقه ابوصیر، واقع در جنوب قاهره، بقایای معبدی منسوب به رع، خدای خورشید، را کشف کرده است. این معبد بخشی از مجموعه یادمانی مرتبط با فرعون نیوسِر، از پادشاهان دودمان پنجم مصر باستان، محسوب می‌شود.

این محوطه باستانی بیش از یک قرن پیش توسط لودویگ بورخارت، مصرشناس آلمانی، شناسایی شده بود، اما در آن دوره به‌دلیل بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی، امکان انجام کاوش‌های باستان‌شناسی فراهم نشد.

در حفاری‌های جدید، بخش‌هایی از ورودی معبد، کف اصلی بنا، راه‌پله داخلی منتهی به پشت‌بام و سطحی شیب‌دار که معبد را به رود نیل متصل می‌کرد، نمایان شده است. افزون بر این، باستان‌شناسان آثاری از جمله قطعات سفالی و دو جزء چوبی متعلق به بازی تخته‌ای باستانی «سِنت» را در این محل کشف کرده‌اند.

قدمت این معبد به حدود ۴۵۰۰ سال پیش بازمی‌گردد و یافته‌های جدید، اطلاعات ارزشمندی درباره آیین‌ها و باورهای مذهبی مصر باستان در اختیار پژوهشگران قرار می‌دهد.

مطالب پر بازدید

زیباترین ایستگاه های قطار اروپا

برخی از ایستگاه‌های قطار اروپا علاوه بر مراکز حمل‌ونقل، به عنوان جاذبه‌های گردشگری و مراکز فرهنگی هم شناخته می‌شوند. در این مطلب با تعدادی از زیباترین ایستگاه‌های قطار اروپا آشنا خواهید شد.

9 اردیبهشت 1404

بهترین جنگل های شمالی ایران

جنگل‌های شمال ایران با پوشش گیاهی متراکم، درختان سرسبز و منظره‌های چشم‌نواز، زیباترین جلوه‌های طبیعی کشور به شمار می‌آیند. این جنگل‌ها با آ‌ب‌و‌هوای معتدل و طبیعت بکر، هرساله گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کنند.

18 اردیبهشت 1404

در آنکارا کجا غذای خیابانی بخوریم؟

آنکارا، پایتخت زیبا و پرجنب‌وجوش ترکیه، با غذاهای خیابانی متنوع و لذیذی که دارد، بهترین مکان برای چشیدن طعم غذاهای اصیل ترکی محسوب می‌شود. در این مطلب با بهترین رستوران‌ها و غذاهای خیابانی آنکارا آشنا خواهید شد.

31 خرداد 1404

گران ترین مقاصد سفر جهان

سفر به گران ترین مقاصد جهان، تجربه‌ای لوکس و فراموش‌نشدنی را برای اغلب مسافران رقم می‌زند. در چنین سفری گردشگران می‌توانند بدون دغدغه در تفریحاتی لاکچری شرکت و در بهترین هتل های دنیا اقامت کنند.

14 اردیبهشت 1404

دیدگاه شما چیست؟