اخبار داخلی

فرودگاه پارس آباد به دلیل کمبود مسافر تعطیل شد

  • 7 دی 1404

مسئولان فرودگاه پارس‌آباد از تعطیلی موقت این فرودگاه به‌دلیل کاهش قابل‌توجه تعداد مسافران و افت تقاضا برای پروازها خبر دادند. به گفته آنان، این تصمیم با هدف مدیریت بهتر منابع و کاهش هزینه‌های عملیاتی اتخاذ شده است.

داود رضی‌نژاد، مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل، با اشاره به اینکه پیش‌تر پروازهای فرودگاه پارس‌آباد مغان توسط شرکت هواپیمایی دولتی «ایران‌ایر» انجام می‌شد، اظهار کرد:

بروز برخی محدودیت‌ها از جمله خرابی و کمبود هواپیما باعث شد این شرکت پروازهای خود از فرودگاه پارس‌آباد را متوقف کند. پس از آن، مسئولان استان برای ازسرگیری پروازها با یک شرکت هواپیمایی بخش خصوصی به توافق رسیدند تا این شرکت هفته‌ای دو پرواز در روزهای یکشنبه و چهارشنبه در مسیر پارس‌آباد–تهران و بالعکس برقرار کند. با این حال، به‌دلیل استقبال کم مسافران و تکمیل نشدن ظرفیت پروازها، این مسیر برای شرکت خصوصی زیان‌ده شد و در نهایت پروازهای آن نیز لغو شد.

فرودگاه پارس‌آباد مغان به‌عنوان نخستین و قدیمی‌ترین فرودگاه استان اردبیل در سال ۱۳۵۲ تأسیس و در سال ۱۳۸۱ از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان منفک و به شرکت مادر تخصصی فرودگاه‌های کشور واگذار شد. در سال‌های اخیر نیز باند، جایگاه سوخت، ساختمان‌ها و پایانه‌های این فرودگاه مورد تعمیر و تجهیز قرار گرفته است.

شهرستان مرزی پارس‌آباد مغان با جمعیتی حدود ۱۷۷ هزار نفر در فاصله ۲۳۰ کیلومتری شمال اردبیل و در مجاورت مرز جمهوری آذربایجان قرار دارد. استان اردبیل با بیش از یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان، دارای دو فرودگاه در شهرهای اردبیل و پارس‌آباد است. توسعه پروازهای استان همواره مورد تأکید مسئولان، به‌ویژه استاندار اردبیل بوده و در حال حاضر هفته‌ای ۴۲ سورتی پرواز از فرودگاه اردبیل به مقاصدی چون تهران، مشهد و کیش انجام می‌شود.

مطالب پر بازدید

زیباترین ایستگاه های قطار اروپا

برخی از ایستگاه‌های قطار اروپا علاوه بر مراکز حمل‌ونقل، به عنوان جاذبه‌های گردشگری و مراکز فرهنگی هم شناخته می‌شوند. در این مطلب با تعدادی از زیباترین ایستگاه‌های قطار اروپا آشنا خواهید شد.

9 اردیبهشت 1404

بهترین جنگل های شمالی ایران

جنگل‌های شمال ایران با پوشش گیاهی متراکم، درختان سرسبز و منظره‌های چشم‌نواز، زیباترین جلوه‌های طبیعی کشور به شمار می‌آیند. این جنگل‌ها با آ‌ب‌و‌هوای معتدل و طبیعت بکر، هرساله گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کنند.

18 اردیبهشت 1404

در آنکارا کجا غذای خیابانی بخوریم؟

آنکارا، پایتخت زیبا و پرجنب‌وجوش ترکیه، با غذاهای خیابانی متنوع و لذیذی که دارد، بهترین مکان برای چشیدن طعم غذاهای اصیل ترکی محسوب می‌شود. در این مطلب با بهترین رستوران‌ها و غذاهای خیابانی آنکارا آشنا خواهید شد.

31 خرداد 1404

گران ترین مقاصد سفر جهان

سفر به گران ترین مقاصد جهان، تجربه‌ای لوکس و فراموش‌نشدنی را برای اغلب مسافران رقم می‌زند. در چنین سفری گردشگران می‌توانند بدون دغدغه در تفریحاتی لاکچری شرکت و در بهترین هتل های دنیا اقامت کنند.

14 اردیبهشت 1404

دیدگاه شما چیست؟