اخبار داخلی

آمار گردشگر ورودی به کشور صفر شد

  • 9 بهمن 1404

به گفته رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، ورود گردشگران خارجی به کشور به‌طور کامل متوقف شده است.

حرمت‌الله رفیعی اظهار کرد:

وزارت راه و سازمان هواپیمایی برای حدود چهار هزار آژانس مسافرتی مجوز صادر کرده‌اند، اما زیرساخت استفاده از اینترنت تنها برای دو یا سه دفتر فراهم شده که این موضوع نوعی رانت ناعادلانه به شمار می‌رود. وی افزود: در چنین شرایطی، گردشگر ورودی به کشور به صفر رسیده و حتی گردشگران کشورهای همسایه نیز تمایلی به حضور در ایران ندارند.

رفیعی با اشاره به وضعیت گردشگری داخلی گفت:

به‌دلیل شرایط فعلی و مشکلات اقتصادی مردم، گردشگری داخلی نیز با افت شدید مواجه شده است. حتی در موارد محدود، اختلال و محدودیت اینترنت، مشکلات صدور بلیت و رزرو مراکز اقامتی، عملاً فعالیت دفاتر را با بن‌بست روبه‌رو کرده است.

رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرتی در پایان تصریح کرد:

در جریان حوادث اخیر کشور، دفاتر مسافرتی متحمل بیش از یک همت خسارت شده‌اند.

مطالب پر بازدید

کلیسای سنت نیکلاس آنتالیا

کلیسای سنت نیکلاس آنتالیا با معماری چشم‌نواز بیزانسی تاریخ کهن مسیحیت را در دل خود جای داده است. هرساله گردشگران بسیاری برای دیدن این کلیسای تاریخی به آنتالیا سفر می‌کنند.

7 بهمن 1404

مسجد ییولی مناره آنتالیا

مسجد ییولی مناره (Yivli Minaret Mosque)، که به نام‌های مسجد علاالدین آنتالیا و مسجد اولو نیز شناخته می‌شود، اثر تاریخی و نمادین مهمی در شهر آنتالیا است.

6 بهمن 1404

باغ پرندگان کیش

باغ پرندگان کیش یکی از دیدنی‌ترین جاذبه‌های جزیره کیش است؛ جایی که می‌توانید از نزدیک صدها گونه پرنده رنگارنگ و کمیاب را تماشا کنید و در محیطی سرسبز و آرام لحظاتی به‌یادماندنی را بگذرانید.

4 بهمن 1404

کاخ توپکاپی استانبول

در قلب استانبول، کاخ توپکاپی با تالارهای باشکوه و حیاط‌های رازآلود، روایتگر زندگی پادشاهان عثمانی است. این اقامتگاه باشکوه که هنر، تاریخ و سیاست را در دل خود جای داده است، گردشگران را به سفری در زمان می‌برد.

4 بهمن 1404

دیدگاه شما چیست؟