اخبار خارجی

برگزاری اجلاس بین المللی گردشگری مالزی با حضور ایران

  • 6 مهر 1404

دبیر کل وزارت گردشگری مالزی همزمان با روز جهانی گردشگری و در حاشیه اجلاس بین المللی گردشگری این کشور، توسعه و تسهیل گردشگری حلال را مهمترین محور همکاری ایران و مالزی اعلام کرد.

دبیرکل وزارت گردشگری مالزی در حاشیه اجلاس جهانی گردشگری در بندر ملاکا، گفت:

توسعه و تقویت گردشگری حلال به عنوان مهمترین محور همکاری‌های ایران و مالزی برای جذب حداکثری گردشگران کشور‌های اسلامی برنامه ریزی شده است.

شهرالدین سوهوت با اشاره به حضور ۶۵۰ نماینده از ۴۵ کشور جهان بویژه هیات گردشگری ایران به عنوان کشور اسلامی دوست و برادر در این اجلاس جهانی افزود:

ما ضمن تمرکز بر گردشگری مبتنی بر جامعه و پایدار، تلاش می‌کنیم در روند جذب گردشگر به طبیعت کشور‌ها، آسیبی وارد نشود.

گردشگری فراگیر، مردم محور و سلامت نیز به عنوان موضوعی بکر و مهم در راستای تامین رضایتمندی گردشگر از دیگر مباحث کارشناسی مطرح شده در این اجلاس است.

مشاور عالی وزیر گردشگری ایران گفت:

گسترش روابط متقابل در حوزه گردشگری با اولویت کشور‌های اسلامی و پیگیری و تمرکز بر احیاء پرواز مستقیم تهران - کوالالامپور، مهمترین محور گفت‌و‌گو‌های سازنده ما در سایه توسعه همکاری‌های گردشگری دو کشور با مقامات مالزی است.

روزبه کردونی، بررسی و ارائه راهکار برای رفع مشکلات پیش روی ایرانیان مقیم مالزی فعال در حوزه گردشگری و فراهم کردن زمینه حضور رسمی نمایندگان ایران و مالزی را در نمایشگاه‌های گردشگری دو کشور با هدف بسط و تقویت همکاری‌های دو جانبه از دیگر نتایج سفر هیات گردشگری کشورمان برشمرد.

معاون دبیر کل وزارت گردشگری مالزی نیز در حاشیه برگزاری این اجلاس بین المللی با اشاره به علاقمندی مالزیائی‌ها به جاذبه‌های گردشگری ایران، همچون مناطق کویری، آثار و ابنیه تاریخی، مساجد قدیمی، غذا‌ها و صنایع دستی خاطرنشان کرد:

در تلاش هستیم زمینه سفر‌های متقابل را برای گردشگران دو کشور اسلامی ایران و مالزی تسهیل کنیم.

افزایش مدت زمان روادید ورود برای اتباع دو کشور از دو هفته به یک ماه که از ابتدای تابستان امسال عملیاتی شد؛ گام نخست همکاری‌های دو کشور برای توسعه، تقویت و تسهیل سفر‌های گردشگری میان ایران و مالزی است.

اجلاس بین المللی گردشگری ۲۰۲۵ همزمان با روز جهانی گردشگری با حضور نمایندگان ده‌ها کشور دنیا به مدت سه روز در شهر بندری ملاکا در حال برگزاری است.

مطالب پر بازدید

کلیسای سنت نیکلاس آنتالیا

کلیسای سنت نیکلاس آنتالیا با معماری چشم‌نواز بیزانسی تاریخ کهن مسیحیت را در دل خود جای داده است. هرساله گردشگران بسیاری برای دیدن این کلیسای تاریخی به آنتالیا سفر می‌کنند.

7 بهمن 1404

مسجد ییولی مناره آنتالیا

مسجد ییولی مناره (Yivli Minaret Mosque)، که به نام‌های مسجد علاالدین آنتالیا و مسجد اولو نیز شناخته می‌شود، اثر تاریخی و نمادین مهمی در شهر آنتالیا است.

6 بهمن 1404

باغ پرندگان کیش

باغ پرندگان کیش یکی از دیدنی‌ترین جاذبه‌های جزیره کیش است؛ جایی که می‌توانید از نزدیک صدها گونه پرنده رنگارنگ و کمیاب را تماشا کنید و در محیطی سرسبز و آرام لحظاتی به‌یادماندنی را بگذرانید.

4 بهمن 1404

کاخ توپکاپی استانبول

در قلب استانبول، کاخ توپکاپی با تالارهای باشکوه و حیاط‌های رازآلود، روایتگر زندگی پادشاهان عثمانی است. این اقامتگاه باشکوه که هنر، تاریخ و سیاست را در دل خود جای داده است، گردشگران را به سفری در زمان می‌برد.

4 بهمن 1404

دیدگاه شما چیست؟