عصر جمعه ۱۵ فروردینماه، کارکنان یک هتل در خیابان ولیعصر تهران از قتل مرد ۷۰ ساله ایرانی-عراقی خبر دادند.
کارگران هتلی در خیابان ولیعصر در تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۴، در تماس با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ از وقوع قتل در هتل محل کارشان خبر دادند و در تشریح ماجرا گفتند:
یک مرد خارجی با چاقو یک ایرانی را به قتل رسانده است.
با گزارش خبر قتل، تیم جنایی بلافاصله راهی محل شدند. در تحقیقات اولیه، خدمه هتل که عامل جنایت را دستگیر کرده بودند در تشریح ماجرا گفتند:
لحظاتی قبل، از داخل یکی از اتاقها صدای مشاجره و درگیری و فریادهای کمکخواهی مرد میانسالی را شنیدیم و بلافاصله خود را مقابل اتاق مورد نظر رساندیم. پس از دقایقی ناگهان در باز و یک گردشگر خارجی هراسان و سراسیمه از اتاق خارج شد. دستها و لباسهایش خونی بود و میخواست فرار کند که او را دستگیر کردیم. مسافر این اتاق مردی ۷۰ ساله بود که از ۷ ماه قبل در این هتل اسکان داشت.
عامل جنایت که مردی ۳۰ ساله است درباره انگیزهاش گفت:
۷ روز است در هتل ساکن هستم. مقتول به عنوان راهنما و مترجم با من همکاری میکرد. یک روز به او ۱۰۰ دلار دادم تا آن را برایم به پول ایران تبدیل کند اما پول را برای خودش برداشت. همین مساله باعث اختلاف و درگیری و در نهایت قتل شد.
با اعترافات گردشگر خارجی، به دستور بازپرس جنایی، او در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار گرفت و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
دیدگاه شما چیست؟