اخبار داخلی

مستند اردکان به کارگردانی جواد قارایی ساخته می‌شود

  • 23 اردیبهشت 1404

به زودی جواد قارایی به عنوان کارگردان مستندی از جاذبه‌های گردشگری شهرستان اردکان خواهد ساخت. هدف از این کار  معرفی جذابیت‌های فرهنگی و تاریخی این منطقه است.

رییس اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرستان اردکان از تهیه مستند جاذبه‌های گردشگری فرهنگی و تاریخی شهرستان اردکان به کارگردانی جواد قارایی خبر داد.

مجاهد کرباسی در خصوص ساخت مستند شهرستان اردکان به کارگردانی جواد قارایی اظهار داشت:

پیش‌تولید این مستند آغاز شده و گروه تولید قرار است از بخش خرانق، عقدا و شهر اردکان فیلم تهیه کنند و کار فیلمبرداری و تصویر برداری ۸ الی ۱۰ روز بطول می‌انجامد.

کرباسی افزود:

از حمایت‌های سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان اردکان و مدیرکل میراث فرهنگی استان یزد در راستای تهیه این مستند تقدیر و تشکر می‌شود.

گفتنی است؛ جواد قارایی هدف از ساخت این مستند را نمایش زیبایی‌های این شهرستان زیبا را به مخاطبان داخلی و بین‌المللی عنوان کرده است.

مطالب پر بازدید

کلیسای سنت نیکلاس آنتالیا

کلیسای سنت نیکلاس آنتالیا با معماری چشم‌نواز بیزانسی تاریخ کهن مسیحیت را در دل خود جای داده است. هرساله گردشگران بسیاری برای دیدن این کلیسای تاریخی به آنتالیا سفر می‌کنند.

7 بهمن 1404

مسجد ییولی مناره آنتالیا

مسجد ییولی مناره (Yivli Minaret Mosque)، که به نام‌های مسجد علاالدین آنتالیا و مسجد اولو نیز شناخته می‌شود، اثر تاریخی و نمادین مهمی در شهر آنتالیا است.

6 بهمن 1404

باغ پرندگان کیش

باغ پرندگان کیش یکی از دیدنی‌ترین جاذبه‌های جزیره کیش است؛ جایی که می‌توانید از نزدیک صدها گونه پرنده رنگارنگ و کمیاب را تماشا کنید و در محیطی سرسبز و آرام لحظاتی به‌یادماندنی را بگذرانید.

4 بهمن 1404

کاخ توپکاپی استانبول

در قلب استانبول، کاخ توپکاپی با تالارهای باشکوه و حیاط‌های رازآلود، روایتگر زندگی پادشاهان عثمانی است. این اقامتگاه باشکوه که هنر، تاریخ و سیاست را در دل خود جای داده است، گردشگران را به سفری در زمان می‌برد.

4 بهمن 1404

دیدگاه شما چیست؟