دهمین جشنواره رشته و خشکار، به مناسبت ماه مبارک رمضان در آخرین روز از جمعه ماه شعبان در طاهر گوراب صومعه سرا برگزار شد.
ولی جهانی، مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت:
برپایی جشنواره های متعدد از خوراک و صنایع دستی استان از برنامههای این اداره کل شمرده میشود.
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با بیان اینکه دهمین جشنواره ملی رشته خشکار در طاهر گوراب، جمعه ۱۰ اسفند برگزار شد، گفت:
این جشنواره در قالب ۶۵ غرفه برپا شد و در این غرفهها علاوه بر پخت و تولید رشته و خشکار، دیگر محصولات منطقه در معرض دید عموم قرار گرفت.
ولی جهانی اضافه کرد:
خوشبختانه به مانند سالهای گذشته، جشنواره ملی رشته خشکار مورداستقبال گسترده عموم مردم و گردشگران در این منطقه قرار گرفت.
منبع عکس: خبرگزاری شبستان. عکاس: نامشخص
مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت:
رشته خشکار شیرینی محلی گیلان است که نخستین بار در گسگر محله طاهرگوراب شهرستان صومعه سرا پخته شد.
جهانی با بیان اینکه پخت شیرینی رشته خشکار محلی قدمتی ۳۰۰ ساله دارد، افزود:
رشته خشکار اگر چه در طول سال به تناوب پخت و عرضه میشود، اما در ماه مبارک رمضان پای ثابت سفره های افطاری است. در برخی از کتاب ها از این شیرینی با عنوان شیرینی رشتی هم نام برده شده است.
این شیرینی سنتی با آرد برنج، مغز گردو، شکر و ادویه جات تهیه و درماه مبارک رمضان مصرف میشود.
دیدگاه شما چیست؟