اصفهان در بازاریابی و جذب سرمایه گردشگری رتبه اول کشور را دارد

دسته بندی
اخبار داخلی
نویسنده
تحریریه بوکینگ
تاریخ ایجاد
زمان مطالعه
اصفهان در بازاریابی و جذب سرمایه گردشگری رتبه اول کشور را دارد

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان اعلام کرد این استان در بازاریابی خارجی گردشگری، جذب سرمایه‌گذاری و استفاده از اعتبارات صندوق توسعه ملی رتبه نخست کشور را کسب کرده است.

کرم‌زاده در نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری اصفهان گفت:

نمایشگاه گردشگری اصفهان با وسعت ۸ هزار متر مربع، بزرگ‌ترین نمایشگاه گردشگری برگزارشده در استان است و با حضور ۳۱ استان صنایع دستی، ۱۲ استان گردشگری و ۲۷۰ غرفه برگزار می‌شود.

کرم‌زاده از تدوین طرح جامع گردشگری، توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل و سرمایه‌گذاری ۱۵ همتی در چهار سال آینده خبر داد و گفت:

پرداخت وام ۱۰۰ میلیونی با سود ۴ درصد برای فعالان گردشگری در نمایشگاه فراهم شده است.

به گفته کرم زاده، اصفهان در جذب گردشگر، کاهش تصادفات مرتبط با گردشگری، رضایت‌مندی ۹۳ درصدی گردشگران و رشد ۱۶ درصدی بازدید از بناهای تاریخی نیز جزو استان‌های برتر کشور است.

در ادامه، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اعلام کرد این دوره از نمایشگاه حداقل ۲۵ درصد رشد دارد و برای نخستین‌بار بخش ویژه فرهنگ اقوام با حضور ۱۲ استان برپا شده است. همچنین نمایندگانی از روسیه، اندونزی و کویت در این رویداد شرکت کرده‌اند که می‌تواند به گسترش همکاری‌های بین‌المللی گردشگری کمک کند.

منابع

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید