آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک تا پایان امسال

دسته بندی
اخبار داخلی
نویسنده
تحریریه بوکینگ
تاریخ ایجاد
زمان مطالعه
آزادسازی حریم قلعه فلک الافلاک تا پایان امسال

طرح آزادی حریم «قلعه فلک الافلاک» لرستان با جابه‌جایی پادگان فلک الافلاک تا پایان سال جاری، نهایی خواهد شد.

در شامگاه یکشنبه ۱۱ بهمن‌ماه سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان، در جلسه بررسی طرح ساماندهی حریم قلعه فلک الافلاک، جابه‌جایی پادگان سپاه در حریم این قلعه را تا پایان سال جاری محقق دانست و از برنامه‌ریزی برای انجام این طرح در هفته‌های پیش رو سخن گفت.

سید سعید شاهرخی طراحی منحصربه‌فرد حریم قلعه فلک‌الافلاک را سبب رونق گردشگری شهری برشمرد و جابه‌جایی پادگان سپاه را حرکتی موثر در بهره‌برداری بیشتر از این اثر تاریخی برای گردشگران و مردم استان لرستان دانست.

استاندار لرستان در جلسه بررسی طرح ساماندهی حریم قلعه فلک الافلاک گفت:

یکی از مطالبات جدی مردم لرستان و به‌ویژه خرم‌آباد تخلیه و جابه‌جایی پادگان حریم قلعه فلک الافلاک بوده که پس از پیگیری‌های ویژه مسئولان و همکاری سردار باقری فرمانده سپاه لرستان، در سال جاری تحقق‌یافته و امکان جابه‌جایی آن در هفته‌های آتی فراهم شده است.

سید سعید شاهرخی به لزوم استفاده انحصاری گردشگری از قلعه فلک الافلاک در راستای اهداف گردشگری استان و اهتمام مجموعه میراث‌فرهنگی استان لرستان بر این طرح تاکید کرد.

شاهرخی با بیان اینکه کار طراحی این محوطه باید تا قبل از پایان سال به اتمام برسد، گفت:

این کار باید یک کار فاخر و با المان‌های مرتبط با تاریخ و تمدن لرستان به‌صورت یک مجموعه فاخر نه‌تنها برای مردم لرستان بلکه برای استفاده گردشگران سراسر کشور طراحی شود.

استاندار لرستان در ادامه افزود:

بسترهای لازم برای تبدیل این مجموعه به یک قطعه فاخر با توجه به هم‌جواری این مجموعه با «پل صفوی»، «خانه آخوند ابو»، «محله باباطاهر»، «امامزاده زیدبن علی» و «حوزه علمیه» باعث تبدیل این محوطه به یک فرصت ویژه گردشگری خواهد شد.

در پایان استاندار لرستان با تاکید به زمان انجام این پروژه اشاره کرد وگفت:

تأکید داریم که این طراحی طبق استانداردهای میراث فرهنگی قبل از پایان سال انجام شود.

منابع

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید