پایان فعالیت ۸ وب‌سایت غیرمجاز فروش بلیت پرواز

دسته بندی
اخبار داخلی
نویسنده
تحریریه بوکینگ
تاریخ ایجاد
زمان مطالعه
پایان فعالیت ۸ وب‌سایت غیرمجاز فروش بلیت پرواز

به‌دنبال نظارت‌های دقیق و بررسی مستندات مربوط به فروش بلیت‌های الکترونیکی، ۸ وب‌سایت فاقد مجوز فعالیت، به منظور انسداد به معاون دادستان و سرپرست دادسرای عمومی و انقلاب ویژه فرودگاه‌های استان تهران معرفی شدند.

بر اساس مستندات به‌دست‌آمده از فعالیت غیرمجاز این وب‌سایت‌ها، سازمان هواپیمایی کشوری طی مکاتبه‌ای رسمی، خواستار انسداد سایت‌ها و درگاه‌های بانکی مرتبط با آن‌ها از سوی مراجع ذی‌صلاح شد. ۸ وبسایت غیرمجاز اعلام شده عبارت‌اند از:

  • charteraf.ir
  • charteri361.ir
  • 4charter.net
  • charteralibaba.ir
  • asemancharter.ir
  • search-ticket.ir
  • pcharter.ir
  • ghd724.com

در متن نامه درخواست انسداد تأکید شده است که با توجه به این‌که سایت‌های فاقد مجوز با هدف شکل‌دهی بازار سیاه و عرضه بلیت در کانال‌های غیررسمی ایجاد شده‌اند و از آنجا که فعالیت آن‌ها برخلاف مواد (۲) و (۳) آیین‌نامه اجرایی بند (الف) ماده (۱) مصوبه هیأت وزیران است، لذا صدور دستور انسداد این سایت‌ها و درگاه‌های بانکی مورد استفاده آن‌ها از مرجع محترم قضایی مورد درخواست لست.

سازمان هواپیمایی کشوری به مسافران هوایی توصیه کرد در هنگام خرید بلیت، فقط از طریق سایت شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرتی هوایی دارای مجوز از این سازمان مندرج در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی www.caa.gov.ir اقدام کنند.

منابع

پیشنهاد می‌کنیم بخوانید